Lage ribgebraad op jagerswijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg loge ribgebraad 100 gm boter 1 vers gemalen peper, zout 2 eetlepel(s) mosterd 3 plakken rookspek 500 gm bospaddestoelen (boleten, hanekamm; en, catharellen) 250 gm zilveruitjes 1/2 fles rode tafelwijn 1 nootje bloemboter Wrijf het gebraad in met mosterd en laat het aan alle kanten kleuren in de hete boter. Kruid met peper en zout en neem het uit de pan. Fruit in de braadjus van het vlees de bospaddestoelen, blokjes rookspek en gepelde zilveruitjes aan. Leg het gebraad terug in de pan en overgiet met rode wijn. Laat nog ongeveer 50 minuten bakken op zacht vuur. Neem het vlees uit de pan, snij het in plakken en schik op een warme serveerschotel. Breng de saus op smaak indien nodig, roer er een nootje bloemboter door en laat al roerend indikken. Giet de saus over het vlees en serveer met kroketten en geglaceerde worteltjes. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

0.0

4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712799,Kalorio

Lage ribgebraad op jagerswijze is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn op jagerswijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst Op Jagerswijze
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Op Jagerswijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad Op Jagerswijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
In serehsiroop gemarineerde meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept