Lamsstoofpot met zuidvruchten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm lamslapjes in reepjes 1 zout 1 peper 30 gm boter of margarine 2 uien grof gesneden 2 tenen knoflook geperst 1 eetlepel(s) korianderpoeder 1/2 eetlepel(s) paprikapoeder 75 gm gedroogde abrikozen gehalveerd 1 pot cuisine cas spijkers sauce cas; serole 100 ml appelsap 2 eetlepel(s) fijngesneden peterselie Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter en bak hierin het vlees in gedeelten rondom bruin. Neem het vlees uit de pan. Bak de uien ca. 5 min. in het achtergebleven braadvet, bak de knoflook 1-2 min. mee. Leg het vlees weer in de pan, voeg de koriander, paprikapoeder en abrikozen toe en bak alles nog ñ 2 min. Voeg de vleessaus en het appelsap toe, roer het gerecht goed om en laat het nog ñ 20 min. zachtjes stoven. Roer regelmatig en voeg eventueel wat water toe als de saus te dik wordt. Strooi de peterselie erover en serveer er rijst of couscous bij.
Voorbereiding
: ñ 40 min. Recipe by Tip Culinair Kerstpakket 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

5.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712805,Kalorio

Lamsstoofpot met zuidvruchten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met varkensfilet en zuidvruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Loaf van noten en zuidvruchten
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dessert van tarwekorrels, zuidvruchten en noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Tanjia Marrakchi (lamsstoofpot met citroen)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept