500 gm lamslapjes in reepjes 1 zout 1 peper 30 gm boter of margarine 2 uien grof gesneden 2 tenen knoflook geperst 1 eetlepel(s) korianderpoeder 1/2 eetlepel(s) paprikapoeder 75 gm gedroogde abrikozen gehalveerd 1 pot cuisine cas spijkers sauce cas; serole 100 ml appelsap 2 eetlepel(s) fijngesneden peterselie Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter en bak hierin het vlees in gedeelten rondom bruin. Neem het vlees uit de pan. Bak de uien ca. 5 min. in het achtergebleven braadvet, bak de knoflook 1-2 min. mee. Leg het vlees weer in de pan, voeg de koriander, paprikapoeder en abrikozen toe en bak alles nog ñ 2 min. Voeg de vleessaus en het appelsap toe, roer het gerecht goed om en laat het nog ñ 20 min. zachtjes stoven. Roer regelmatig en voeg eventueel wat water toe als de saus te dik wordt. Strooi de peterselie erover en serveer er rijst of couscous bij.Voorbereiding : ñ 40 min. Recipe by Tip Culinair Kerstpakket 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2