1 kg paarde of rundvlees 1 azijn 3 laurierbladen 6 kruidnagels 1 peperbolletjes 3 uien 1 lepel suiker 1 lepels stroop bis doppelte menge 1 sneetjes peperkoek 1 bloem Snij het vlees in blokjes. Overgiet het met een mengsel half azijn half water tot het vlees onderstaat. Voeg laurierblad kruidnagel peperbolletjes en de in ringen gesneden uien toe. Zet het 24 uur liefst 2 a 3 dagen op een koele plaats.Hoe langer hoe malser. Laat het vlees uitlekken en dep het droog.Vang de marinade op. Smelt de boter in een grote pan voeg het vlees en de uien toe en braad het 5 minuten. Giet de marinade en de specerijen bij het vlees voeg suiker en stroop toe en verkruimel de peperkoek over het vlees Alles laten sudderen ongeveer 2 uur. Haal de specerijen eruit en bind de saus met de bloem. smakelijk eten Bron: Mailinglist De Heksenketel (Lenie) :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2