Limburgs zuurvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg paarde of rundvlees 1 azijn 3 laurierbladen 6 kruidnagels 1 peperbolletjes 3 uien 1 lepel suiker 1 lepels stroop bis doppelte menge 1 sneetjes peperkoek 1 bloem Snij het vlees in blokjes. Overgiet het met een mengsel half azijn half water tot het vlees onderstaat. Voeg laurierblad kruidnagel peperbolletjes en de in ringen gesneden uien toe. Zet het 24 uur liefst 2 a 3 dagen op een koele plaats.Hoe langer hoe malser. Laat het vlees uitlekken en dep het droog.Vang de marinade op. Smelt de boter in een grote pan voeg het vlees en de uien toe en braad het 5 minuten. Giet de marinade en de specerijen bij het vlees voeg suiker en stroop toe en verkruimel de peperkoek over het vlees Alles laten sudderen ongeveer 2 uur. Haal de specerijen eruit en bind de saus met de bloem. smakelijk eten Bron: Mailinglist De Heksenketel (Lenie) :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.11.2002 :Fingerprint : 26450888,459712808,Kalorio

Limburgs zuurvlees is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
3u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op z'n Limburgs
1,545 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zoervleisj
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn op z'n Limburgs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept