Mignongebraad met witbier

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg mignongebraad 100 gm boter 1 vers gemalen peper 1 zout 1 muskaatnoot 1 flesje witbier (hoegaarden, denter; gems of brugs tarwebier) 2 eetlepel(s) rodebessen-gelei 50 gm rozijntjes 6 jonagold-appelen 1 verse muntblaadjes Laat het gebraad in de hete boter aan alle kanten in ongeveer 15 min. kleuren. Kruid met peper, zout en muskaatnoot. Overgiet met bier, roer de bessen-gelei erdoor en voeg de rozijntjes en de geschilde en in vieren gesneden appelen toe. Laat nog ongeveer 40 min. bakken in de op 200 g C voorverhitte oven en bedruip nu en dan met wat saus. Neem het vlees uit de pan, snij het in plakken, verdeel over de warme bor- den en overgiet met de saus. Gameer met vers gehakte munt en serveer met kroketten of aardappelnootjes. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

0.0

4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712815,Kalorio

Mignongebraad met witbier is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselmaaltijd met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mignongebraad met brie en courgetten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignongebraad met snijbonen en graanmosterd
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignongebraad met witloof en kriekbier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignongebraad met champignonsaus en tomaat
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept