Ossenhaas in kruidenpanade

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 zakje verse italiaanse kruiden (20; g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) 4 teentjes knoflook 4 ossenhaasjes 3 eetlepel(s) olie 1 (versgemalen) zwarte peper 2 eetlepel(s) boter 1 (zee)zout
Voorbereiding
: Tijm en rozemarijn uit kruidenmix van takjes rissen. Rest van kruidenblaadjes van steeltjes plukken. Knoflook pellen en met kruiden (in keukenmachine) heel fijn hakken. Kruidenmengsel in diep bord strooien. Ossenhaasjesdun bestrijken met olie en royaal bestrooien met peper. Boven- en onderkant in kruidenmengsel drukken. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Bereiden: Vlees in ca. 15 minuten op kamertemperatuur laten komen. In grote koekenpan boter en rest van olie verhitten. Ossenhaasjes in ca. 2 minuten per kant bruin en vanbinnen rosé bakken, Vlees bestrooien met zout en op vier warme bordenleggen. Serveren met gekarameliseerde witlof (zie blz. 35) en aardappelgratin.
Voorbereiding
ca. 10 minuten Wachttijd ca. 15 minuten Bereiden ca. 5 minuten Prijs p,p, €

5.70 Bevat per eenpersoonsportie 250 kilocalorieën, eiwit 28 g, vet 15 g, koolhydraten 0 g wijncategorie 8 Chateau Laverge Bordeaux Bron: Allerhande 12-2002 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1.01.2003 :Fingerprint : 26450888,459712821,Kalorio

Ossenhaas in kruidenpanade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met kaas-kruidenpanade en knolselderijpatat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas in kruidenpanade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen Met Kruidenpanade
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselen Met Kruidenpanade
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde ossenhaas met groenepepertuinkersboter
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas tataki met noedels en radijs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas met tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gemarineerde ossenhaas
40 min Voorgerecht
Bekijk recept