250 gm strikjespasta (farfalle) 1 pot bonduelle haricotsverts uitgel; ekt 1 rode paprika in stukken 2 eetlepel(s) fijngesneden bladselderij 150 gm chorizo in blokjes 1 pakje knorr mix voorovenpasta ove; nschoteltomaatsalami 200 ml friesche vlag langlekkerslagroom 150 ml droge witte wijn 3 vleestomaten in dunne plakjes 2 eetlepel(s) paneermeel 100 gm geraspte jong belegen kaas 15 gm boter of margarine in klontjes 1 ovenschaal ingevet Verwarm de oven voor op 220øC. Meng de pasta met de haricots verts, paprika, selderij en chorizo en schep dit mengsel in de ovenschaal. Meng de inhoud van het zakje mix voor ovenpasta met 5 1/2 dl water, slagroom en wijn, breng dit al roerend aan de kook en laat het ñ 1 min. doorkoken. Roer de saus door het pastamengsel en dek de schaal af met de tomaat-plakken. Meng het paneermeel met de kaas en strooi het over de tomaten. Verdeel de boter erover en bak het gerecht in ñ 30 min. gaar en goudbruin in het midden van de oven.Voorbereiding : ñ 40 min. Recipe by Tip Culinair Kerstpakket 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2