Pittige rundvlees curry, thais.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

600 gm magere runderlappen 2 teentjes knoflook (bv potje van go; tan, is al fijngehakt) 1 limoen 2 eetlepel(s) olie 2 eetlepel(s) rode currypasta (merk thai kitchen; ) 200 ml kokosmelk (blik) 2 eetlepel(s) rietsuiker 1 kikkoman japanse ketjap 1 peterselie Vlees op kamertemperatuur laten komen, in stukken snijden. Knoflook evt. nog pellen en fijnhakken. Limoen schoonboenen, raspen, uitpersen. In olie vlees ca. 5 minuten op hoog vuur rondom bruin bakken. Currypasta en helft van kokosmelk toevoegen, 1 minuut roerend verwarmen. Knoflook, limoensap, limoenrasp, rest van kokosmelk, rietsuiker en 1 dl water toevoegen. Vlees op laag vuur gaar stoven, ongeveer 2 1/2 uur. Op smaak brengen met japanse sojasaus. Peterselie erboven fijnknippen. Lekker met rijst of witte baguettes en met een zoetzure komkommersalade.
Voorbereiding
stijd: ongeveer 3 uur Bron: Brigitte :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

2.0



3.2003 :Fingerprint : 26450888,459712834,Kalorio

Pittige rundvlees curry, thais. is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Thais rundvlees met oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thais garnalenkoekje met avacodo-ijs en zoete chili van Steven<BR> &#009; Fontein
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept