2 pkg mie 200 gm kipfilet 200 gm hamlappen 150 gm speklappen 500 gm paksoi 1 prei 2 kleingesneden teentjes knoflook 1 kleingesneden ui 1 pinch gemberpoeder 1 ketjap asin 1 zout en peper naar smaak 1 reuzel of plantaardige olie Kook de mie 5 minuten in ruim kokend water en haal hem na 3 minuten met 2 vorken uit elkaar. Stort de mie in een vergiet, spoel met koud water af en laat goed uitlekken. Fruit de kleingesneden ui en knoflook in de reuzel of olie lichtbruin. Snijd het vlees in klein stukjes en bak die mee tot het gaar zijn. Bak tot slot de gesneden groenten even mee (ze moeten knapperig blijven). Verwarm dan de uitgelekte mie al omscheppend mee en breng het gerecht op smaak met de ketjap, peper en gemberpoeder. Schik de bami op een schaal en garneer met reepjes omelet en ham. Geef er augurkjes in zuur of atjar tjampoer bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :