Roergebakken rundvlees op chinese wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 eetlepel(s) zonnebloemolie 200 gm bieflappen in reepjes 1 zout 1 peper 200 gm snijbonen in ruitengesneden 200 gm aubergine in blokjes 1 pakje amoy wok expresschinese groe; ntemix 1 pakje amoy wok expresszoetzure ro; erbaksaus 1 pakje amoy wok expresseiermie 1 eetlepel(s) fijngesneden bieslook Verhit 2 el olie in de wok. Kruid het vlees met zout en peper en bak het ñ 2 min. in de hete olie. Neem de bieflappen uit de pan, voeg nog l el olie toe en roer-bak de snijbonen en aubergine 3-4 min. Voeg de uitgelekte groentemix toe en roerbak nog ñ 2 min. Roer de inhoud van het pakje roerbaksaus en de biefreepjes erdoor. Haal voorzichtig de eiermie los, schep deze luchtig door het gerecht en verwarm alles nog 2-3 min. Bestrooi met bieslook.
Voorbereiding
: ñ 15 min. :Stichworte : Vleesgerechten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712842,Kalorio

Roergebakken rundvlees op chinese wijze is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept