3 eetlepel(s) zonnebloemolie 200 gm bieflappen in reepjes 1 zout 1 peper 200 gm snijbonen in ruitengesneden 200 gm aubergine in blokjes 1 pakje amoy wok expresschinese groe; ntemix 1 pakje amoy wok expresszoetzure ro; erbaksaus 1 pakje amoy wok expresseiermie 1 eetlepel(s) fijngesneden bieslook Verhit 2 el olie in de wok. Kruid het vlees met zout en peper en bak het ñ 2 min. in de hete olie. Neem de bieflappen uit de pan, voeg nog l el olie toe en roer-bak de snijbonen en aubergine 3-4 min. Voeg de uitgelekte groentemix toe en roerbak nog ñ 2 min. Roer de inhoud van het pakje roerbaksaus en de biefreepjes erdoor. Haal voorzichtig de eiermie los, schep deze luchtig door het gerecht en verwarm alles nog 2-3 min. Bestrooi met bieslook.Voorbereiding : ñ 15 min. :Stichworte : Vleesgerechten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :