300 gm rettich 1 eetlepel(s) sojasaus 1 sap van 1 citroen 1 mespuntje cayennepeper 450 gm varkenshaas 3 eetlepel(s) arachideolie 300 gm spinazie Schil het stuk rettich en snijd dit in kleine blokjes. Was en droog de spinazie en verwijder de steeltjes. Snijd de varkenshaas in plakjes van een halve centimeter. Roer de sojasaus, het citroensap en de cayennepeper door elkaar en marineer de plakjes varkenshaas hierin gedurende een halfuur. Verhit de wok op hoog vuur tot hij begint te roken. Doe de olie er in en laat deze even door de wok rollen. Roerbak de plakjes varkens haas tot de rauwe kleur verdwenen is, ongeveer twee minuten, en doe dan de rettichblokjes er bij. Roerbak nog een minuut of vier door. Voeg dan de spinazie toe en blijf nog een minuut roeren tot de spinazie zacht is. Neem de wok van het vuur en serveer het gerecht meteen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)