2 uien 2 eetlepel(s) boter of margarine 2 schaaltjes rundvleesreepjes nature; l (a 270 gr) 1 doos old el paso fajita kit 1 blik chilibonen 1 grote rijpe avocado 1 bekertje zure roomVoorbereiding swijze: uien pellen en snipperen. in braadpan boter verhitten. rundvlees ca 3 min bruin bakken. uien toevoegen en nog 1 min bakken. seasoning mix uit doos en 100 ml water toevoegen. geheel ca 10 min laten sudderen. laatste minuut inhoud van de chilibonen meeverwarmen. intussen avocado pellen en in blokjes snijden. tomaten wassen en in stukjes snijden.tortilla's uit doos verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. vleesmengsel, wvocado's, tomaat,salsa uit doos, en room in het midden van de tortilla's scheppen ,oprollen of over de vulling dichtvouwen. Serveertips: lichte soepele fruitige rode wijn:leon marzot tempranillo. Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1.01.2003 :Fingerprint : 26450888,459712848,Kalorio