Spieringkoteletten met peperroomsaus en oesterzwammen

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 spieringkoteletten 1 grof gekneusde peper- korrels, zou; t 100 gm boter 6 eetlepel(s) whisky of cognac om te flamberen 1/4 liter verse room 600 gm oesterzwammen Schroei de Spieringkoteletten dicht in de hete boter, kruid met grove peper en zout en laat gaar-bakken. Flambeer met een scheut whisky of cognac, neem uit de pan en hou warm. Deglaceer de braadbodem met de verse room en laat indikken op hoog vuur. Bak intussen de oesterzwammen gaar in een klontje boter. Schik de Spieringkoteletten en de oesterzwammen op warme borden en overgiet met de peperroomsaus. Serveer met gebakken aardappelen met spekjes en peterselie. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

0.0



4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712858,Kalorio

Spieringkoteletten met peperroomsaus en oesterzwammen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stamppot van groene kool met worst en koteletten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met spiering en specerijen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spieringkoteletten met peperroomsaus en oesterzwam
0 min
Bekijk recept
Varkenskotelet met aardappel, pastinaak en peren
0 min
Bekijk recept