800 gm rundvlees ----Voor de marinade:---- 2 eetlepel(s) ketjap 1 eetlepel(s) honing 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 eetlepel(s) koriander 1/2 eetlepel(s) chilipoeder 2 eetlepel(s) zonnebloemolie ----Voor de saus:---- 3 eetlepel(s) zeer fijn gesnipperde ui 1 eetlepel(s) ketjap 2 eetlepel(s) limoensap (of 1 eetlepel citroensa; p) 100 ml ketchup 100 ml water 1 theelepel(s) bruine suiker 1 versgemalen zwarte peper Snijd het vlees in kleine blokjes. Meng de ingredi‰nten voor de marinade door elkaar, doe het vlees erbij, roer alles goed door elkaar en laat het minstens 1 uur intrekken. Maak intussen de saus. Warm in een steelpannetje de ui, de ketjap, het limoensap, de ketchup, het water en de bruine suiker al roerend op tot de suiker geheel is gesmolten. Breng op smaak met wat versgemalen zwarte peper. Rijg het vlees aan 6 pennen en rooster de sat‚s in 15 minuten boven een matig houtskoolvuur gaar. Keer regelmatig en bestrijk met de marinade. Serveer de sat‚s met de opgewarmde barbecuesaus er apart bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :