1 blik unox smac (340 g) 1/2 ananas 3 perziken 2 uien 2 eetlepel(s) zonnebloemolie 2 theelepel(s) kerriepoeder 1 grote pot witte bonen in tomatensa; us (720 g, hak) Bereiden: Smac in blokjes snijden. Ananas schillen, in vieren snijden, harde kern verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Perziken schillen en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Uien met kerriepoeder fruiten. Smac toevoegen en ca 2 minuten meebakken. Witte bonen en stukjes ananas en perzik toevoegen. Al roerende door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.Voorbereiding stijd: ca 20 minuten. Bevat per eenpersoonsportie: 490 kilocalorieën, eiwit 22 g, vet 25 g, koolhydraten 47 g Wijncategorie: 6; Roséwijnen AH Huiswijn Rosé :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 31.0