1 varkenshaasje van 400 g 1 eetlepel(s) mosterd 1 peper 1 zout 1 bl gepelde tomaten 2 stronkjes broccoli 4 grote aardappelen (rosa) 1 theelepel(s) olijfolie 1 small ui 1 teentje knoflook 1 takje rozemarijnVoorbereiding : Verwarm de oven op 220°C. Smeer het varkenshaasje in met mosterd en kruid met peper en zout. Leg het op de ovengrill en schuif de braadslee eronder met een vuurvast kommetje water. Laat het haasje 15 min. braden in de hete oven. Terwijl u de broccoli in roosjes verdeelt en de aardappelen grondig wast, brengt u water aan de kook in een kook-pan of stoomkoker. Stoom boven de waterdamp de gewassen ongeschilde aardappelen 20 min. en voeg 2 min. voor het einde van de gaartijd de broc-coliroosjes toe. Hak ondertussen de ui en de knoflook fijn en fruit ze in hete olijfolie. Voeg de uitgelekte tomaten toe, kruid met peper, zout en rozemarijn en laat ze stoven op een zacht vuur. Laat het vlees eventjes rusten op de snijplank, terwijl u de aardappelen pelt. Snij het vlees in plakjes en dien het op met broccoli, gepelde aardappelen en tomatensaus. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :
2
3.0
3.2002 :Fingerprint : 26450888,459712883,Kalorio
Varkenshaasje met in schil gestoomde aardappelen en broccol is een recept van De Virtuele Keuken
Dit vind je misschien ook lekker
Zeebaars met gefrituurde groentereepjes en broccol