Verse worst met schnitzels en uien

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg niet te grote uien 50 gm boter 400 gm dunne varkensschnitzels 1 eetlepel(s) tomatenpuree 200 gm verse worst 1 zout
Voorbereiding
stijd: circa 30 minuten
Voorbereiding
stijd: 40 minuten, plus 5 minuten in de uitgeschakelde magnetron Snipper de uien en doe ze met de boter in een magnetronschaal met niet te hoge rand en ruim genoeg voor alle ingredienten. Stoof ze 20 minuten met het deksel op de schaal op de hoogste stand. Roer halverwege de bereidingstijd. Leg, na die 20 minuten, de schnitzels in de schaal, voeg de in een heel klein beetje water opgeloste tomatenpuree toe, roer alles door, doe de in vieren gedeelde worst erbij (zodat ieder een stuk heeft), doe het deksel op de schaal en zet de bereiding nog 20 minuten voort. Denk eraan na 10 minuten te roeren, zodat de ingredienten die aan de rand liggen naar het midden gaan, en haal het deksel van de schaal. Proef als de bereidingstijd om is en voeg zonodig wat zout toe. Laat het gerecht nog 5 minuten in de uitgeschakelde magnetron staan. Recipe by Koken met de magnetron :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

5.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712888,Kalorio

Verse worst met schnitzels en uien is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept