1 kg niet te grote uien 50 gm boter 400 gm dunne varkensschnitzels 1 eetlepel(s) tomatenpuree 200 gm verse worst 1 zoutVoorbereiding stijd: circa 30 minutenVoorbereiding stijd: 40 minuten, plus 5 minuten in de uitgeschakelde magnetron Snipper de uien en doe ze met de boter in een magnetronschaal met niet te hoge rand en ruim genoeg voor alle ingredienten. Stoof ze 20 minuten met het deksel op de schaal op de hoogste stand. Roer halverwege de bereidingstijd. Leg, na die 20 minuten, de schnitzels in de schaal, voeg de in een heel klein beetje water opgeloste tomatenpuree toe, roer alles door, doe de in vieren gedeelde worst erbij (zodat ieder een stuk heeft), doe het deksel op de schaal en zet de bereiding nog 20 minuten voort. Denk eraan na 10 minuten te roeren, zodat de ingredienten die aan de rand liggen naar het midden gaan, en haal het deksel van de schaal. Proef als de bereidingstijd om is en voeg zonodig wat zout toe. Laat het gerecht nog 5 minuten in de uitgeschakelde magnetron staan. Recipe by Koken met de magnetron :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2