Beef stew

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 grote selderijknol 250 gm worteltjes 500 gm magere runderlappen (bv riblappen) 1 zout 60 gm boter Maak de selderijknol en de worteltjes schoon en snijd de knol in blokjes en de worteltjes in plakjes. Snijd het vlees in dobbelstenen en bestrooi ze met wat zout. Verhit de boter in een pan en bak hierin het vlees snel bruin. Voeg de selderijknol en de worteltjes bij het vlees en giet zoveel warm water bij (wanneer het water te koud is 'schikt' het vlees te erg) dat de inhoud van de pan half onder staat. Doe de deksel op de pan en laat het gerecht in ongeveer 1 uur zachtjes gaarstoven. Dien het op en geef er gekookte aardappelen bij. Bron: Erie Fraters :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

5.01.2003 :Fingerprint : 26450888,459712615,Kalorio

Beef stew is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Stew van konijn met cranberrycompote
2u45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Five miner’s stew - Rundsragout met wortelen en pastinaak
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse stew met aardappel en bacon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Irish stew
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept