Zuurkoolschotel met cajunreepjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 eetlepel(s) boter of margarine 2 schaaltjes Cajun varkensreepjes (a; ca. 230 g, ah) 1 pkg ah zuurkool naturel (500 g) 1 blikje ananasstukjes (227 g) 700 gm aardappelschijfjes (zak a 450 g,ah; biologisch) 1 pakje koksroom (200 ml, friesche v; lag) 1 magnetronschaal, inhoud 2 liter Bereiden: In koekenpan 2 eetlepels boter verhitten. Vleesreepjes in ca 2 minuten even aanbakken. Intussen zuurkool en ananas laten uitlekken. Ananasstukjes eventueel iets kleiner snijden. Magnetronschaal met de rest van de boter invetten. Achtereenvolgens helft zuurkool, helft ananas, helft vleesreepjes en helft aardappelschijfjes in laagjes in schaal scheppen. Nogmaals herhalen. Koksroom eroverheen schenken. Schaal afdekken en in ca 15 minuten in magnetron op vol vermogen (700 Watt) gaar en heet laten worden.
Voorbereiding
stijd ca 25 minuten. Bevat per eenpersoonsportie 575 kilocalorieën, eiwit 30 g, vet 27 g, koolhydraten 37 g WIJNCATEGORIE: 2 Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen Norton Torontes :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

0.0



2.2003 :Fingerprint : 26450888,459712896,Kalorio

Zuurkoolschotel met cajunreepjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemengde salade met cajunreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basmatirijst met pittige kool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel van Eugénie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met appel en kaneel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept