250 gm biefstuk, in plakjes van 1/2 cm di; kte gesneden ----Voor de kruiden:---- 1 ms ve-tsin 3 eetlepel(s) lichte sojasaus 2 eetlepel(s) rijstwijn of droge sherry 1 zout, zwarte peper uit de molen 1 cm verse gemberwortel, geschild en ge; raspt ----Voor de saus:---- 1 dessertlepel suiker 1 ms ve-tsin 1 eetlepel(s) zoete ketjap 3 eetlepel(s) bouillon 1 theelepel(s) sesamolie 2 eetlepel(s) rijstwijn of droge sherry ----Verder nog:---- 4 eetlepel(s) olie 3 cm verse gemberwortel 4 lente-uitjes, schoongemaakt en fij; ngehakt 100 gm bamboescheuten, in plakken gesnede; n 2 groene pepertjes Vermeng alle kruiden. Verdeel ze over het vlees, schep het even goed om, dek het af en laat het minstens 20 minuten intrekken. Vermeng alle ingredi‰nten voor de saus. Verhit 3 el olie in de wok en bak de plakjes gemberwortel en ui even glazig. Voeg de bamboescheuten en het gesneden pepertje toe en bak op laag vuur nog 2 minuten. Neem ze uit de pan en houd ze apart. Doe de resterende lepel olie in de wok, laat het door en door heet worden en schroei de stukjes vlees in 2-3 minuten aan alle kanten dicht. Doe er den de groenten weer bij. Schenk de saus erover, breng aan de kook en laat alles op laag vuur nog 1-2 minuten doorwarmen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2