Biefstuk met groenten in zwarte bonensaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm biefstuk,in zeer dunne reepjes ges; neden 2 eetlepel(s) lichte sojasaus 2 eetlepel(s) zoete ketjap 2 eetlepel(s) rijstwijn of droge sherry 1 ms ve-tsin ----Voor de saus:---- 3 eetlepel(s) zoute zwarte bonen (blik) 3 eetlepel(s) water 300 deciliter krachtige runderbouillon of wildbo; uillon 1 eetlepel(s) bruine suiker 3 eetlepel(s) maizena 1 ms gemberpoeder 1 ms vijfkruidenpoeder 1 groene paprika 1 zout, zwarte peper Vermeng de lichte sojasaus, ketjap, rijstwijn en ve-tsin en wentel de stukjes biefstuk er goed in om. Zet de schaal afgedekt minstens 30 minuten in de koelkast om te marineren. Prak in een apart schaaltje de zwarte bonen met het water tot er nog heel kleine stukjes over zijn. Doe de biefstuk, met de marinade, zwarte bonen, bouillon, bruine suiker, maizena en de kruiden in een grote schaal. Schep het stevig om, zodat de maizena wordt opgelost. Dek de schaal af, plaats hem op de hoogste stand in de magnetron en laat 6-7 minuten koken. Schep regelmatig om, zodat de saus goed kan binden. Voeg de paprika en de stukjes tomaat toe, dek de schaal opnieuw af en zet hem 1 minuut op de hoogste stand in de magnetron terug. Dien direct op. Serveertip: dien op met witte rijst en een garnering van lente-uitjes. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712630,Kalorio

Biefstuk met groenten in zwarte bonensaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvleesreepjes in zwarte bonensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Black bean-tofu met Chinese rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gino D'Acampos Napolitaanse pasta met drie-bonensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in bonensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept