Boeuf mode du bistro benoit

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 gm boter 2 1/2 kg staartstuk of rosbief 750 gm wortelen 750 gm uien, een keer doorgesneden 3 teentjes knoflook, fijngeplet 1 bouquet garni (tijm, laurier, pete; rselie) 1 stengel bleekselderij 1 zout, peper garnituur: 800 gm wortelen, in grove stukken 24 small uitjes 200 gm haricots verts 200 gm doperwten (diepvries) 8 small aardappelen 2 eetlepel(s) boter 1 eetlepel(s) suiker 1 koffielepel gehakte verse kruiden In grote braadpan boter verhitten en vlees hierin rondom aanbraden. Vlees uit pan nemen. Wortelen en uien in bakvet zacht bakken. Knoflook, bouquet garni en bleekselderij toevoegen. Vlees op groenten in pan terugleggen. Zoveel water toevoegen tot vlees net onder staat. Zout en peper toevoegen. Op laag vuur ca. 3 uur laten sudderen. Vlees uit pan nemen. Vocht zeven, groenten door zeef duwen. Vocht zacht laten inkoken tot mooie sausdikte. Voor garnituur: wortelen, uitjes, haricots verts, doperwten en aardappe- len in boter met een scheutje water en suiker beetgaar stoven. Groenten aan saus toevoegen. Warm houden. Rundvlees in plakken snijden. Voor serveren garneren met verse kruiden. Saus er apart bijgeven. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712645,Kalorio

Boeuf mode du bistro benoit is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Broccoli-uien-brietaart
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept