Chileense varkensfricandeau

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg varkensfricandeau 1 zout, peper 3 eetlepel(s) olijf- of zonnebloemolie 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 1 uitgeperst teentje knoflook 1 in plakjes gesneden worteltje 1 bleekselderij 1 takje peterselie 1 laurierblad 1 theelepel(s) gedroogde oregano 1 ms gedroogde tijm 1 ms gemalen komijn 400 deciliter water 2 eetlepel(s) azijn Bestrooi het vlees met wat zout en peper. Verhit de olie in een pan en bak hierin de varkensfricandeau rondom lichtbruin. Voeg de kleingesneden ui, het uitgeperste teentje knoflook, de plakjes wortel, de stukjes bleekselderij, het takje peterselie, het laurierblad, de oregano, de tijm en de komijn toe. Fruit het groente-kruidenmengsel onder regelmatig omscheppen 2 minuten. Voeg het water en de azijn toe en breng het geheel aan de kook. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat het vlees ca. 1 uur zachtjes sudderen tot het gaar is. Laat de varkensfricandeau in het stoofvocht volledig afkoelen. Neem het vlees uit de pan en snijd het in plakken. Leg de plakken vlees op een schaal. Geef hierbij rode pepersaus (zie het hoofdstuk Sauzen). :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712676,Kalorio

Chileense varkensfricandeau is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Chileense Stoofschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Varkensfricandeau
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept