250 gr mie 4 eetlepel(s) olie 250 gm mager varkensvlees, in dunne reepj; es gesneden 1 wortel, geschrapt en geraspt 1 rode paprika 100 gm tauge 50 gm peultjes, afgehaald 1 eetlepel(s) rijstwijn of droge sherry 3 eetlepel(s) lichte sojasaus 100 gm garnalen, gekookt en gepeld Kook de mie zoals op de verpakking staat aangegeven, doe ze over in een vergiet en laat er koud water over stromen om plakken te voorkomen. Laat ze uitlekken. Verhit de olie in de wok en bak de stukjes varkensvlees al omscheppend 4-5 minuten tot ze de roze kleur hebben verloren. Doe er de geraspte wortel en de peultjes bij en bak nog 1 minuut. Voeg nu de overige ingredi‰nten toe, behalve de garnalen en laat de mie door en door heet worden. Blijf omscheppen om aanbakken te voorkomen. Voeg op het laatste moment de garnalen toe en dien direct op. Variatie: Met de groenten kunt u naar hartelust vari‰ren. Gebruik bijv. eens baby ma‹skolfjes of reepjes kool, bamboescheuten of verschillende soorten paddestoelen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2