Lage ribgebraad met citroenmelisse

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg lage ribgebraad 3 limoentjes 200 ml bouillon of kalfsfond 100 gm boter 4 uien 1 toef citroenmelisse 200 ml verse room 6 takjes verse tijm 4 laurierblaadjes 1 vers gemalen peper, zout 1 verse tuinkruiden Laat het vlees met de grof gehakte uien aan alle kanten mooi kleuren in de hete boter. Haal een heel dunne schil (zonder witte velletjes) van een limoentje en snipper ze fijn. Overgiet het vlees met bouillon of fond, kruid met peper, zout, tijm en laurier en voeg het sap van de limoenen en de gesnipperde schilletjes toe. Laat onder deksel ongeveer een uur sudderen. Voeg er de gehakte citroenmelisse en de overige gehakte tuinkruiden bij en laat nog 10 min. stoven. Neem het vlees, de tijm en laurier uit de pan en pureer de saus. Roer de room erdoor en laat kort indikken. Overgiet met de saus, gameer met een toefje citroenmelisse en serveer met gekookte aardappelen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

0.0



4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712798,Kalorio

Lage ribgebraad met citroenmelisse is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caïpirinha met citroenmelisse
10 min Snack
Bekijk recept
Tofu met rode peper in kokosbouillon
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met wonton van garnaal
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
In serehsiroop gemarineerde meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept