Mignonnettes met blauwe kaas en muskaatdruiven

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 mignonnettes 100 gm boter 1 vers gemalen peper, zout 1 borrel belgische jenever 100 ml witte wijn 1 tros muskaatdruiven 4 plakjes blauwe schimmelkaas 1 toef bieslook Bak de mignonnettes gaar in de hete boter, neem ze uit de pan en schik ze in een ovenschotel. Deglaceer de braadjus met jenever en wijn, voeg de ontpitte muskaatdruiven toe en laat doorwarmen. Leg een plakje kaas op elke mignonnette en laat smeuig smelten onder de hete ovengrill. Schik de mignonnettes op warme borden en giet de druivensaus eromheen. Bestrooi met gehakte bieslook. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

0.0



4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712816,Kalorio

Mignonnettes met blauwe kaas en muskaatdruiven is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van sint-jakobsvrucht met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met muskaatsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilets met muskaatdruiven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kwartels met muskaatdruiven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsmignonnettes met mangosalsa
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensmignonnettes, yoghurtsaus met munt
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonnettes met pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsmignonnettes Taj-Mahal
Hoofdgerecht
Bekijk recept