Entrecote met groene pepersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 entrecotes van elk 150 gram wat zout en wat peper uit de molen 100 gram gram boter 1,5 eetlepel cognac 1 deciliter sterk ingekookte runderbouillon 1,5 deciliter slagroom 1,5 eetlepel groene pepers uit een p; otje of blikje
Voorbereiding
: Bak eerst de entrecotes en leg ze op een voorverwarmde schaal. Laat op 2 eetlepels na de bakboter uit de pan lopen. Voeg nu de cognac aan de resterende boter toe. Roer alles goed door elkaar en giet dan de bouillon erbij. Temper het vuur en laat alles enkele minuten zachtjes pruttelen.Verwarm vervolgens de slagroom in een pannetje en roer deze hierna met de groene pepers door de saus. Laat de saus nog een paar minuten zachtjes pruttelen en schenk deze hierna over het vlees. Heerlijk met frietjes of Parijse aardappeltjes en gemengde salade.

Entrecote met groene pepersaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept