Gegratineerde appel met ossetong

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 grote stevige appel 4 plakken ossentong à 25 g 4 el paprikarelish (pakje) 1 tomaat 4 plakjes jonge kaas 1 tl komijnzaadjes 4 slabladeren Appel wassen. Met appelboor klokhuis eruit boren. In 4 plakken snijden. Plakken ossentong besmeren met paprikarelish. Dubbelklappen. Tomaat wassen en in 4 plakjes snijden. Achtereenvolgens op elke appelplak leggen: ossentong, tomaat en plakje kaas. Komijnzaadjes erover strooien. Slabladeren wassen en uitslaan. Bakplaat invetten. Oven voorverwarmen op hoogste stand. Appelplakken op bakplaat leggen. In midden van oven in ± 10 min. kaas laten smelten. Op 4 bordjes slabladeren leggen. Appelplakken erop leggen.

Gegratineerde appel met ossetong is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ossetong bigarade (langue de boeuf à la bigarade )
Bekijk recept
Gegratineerde appel met ossetong
Bekijk recept
Gegratineerde appel met ossetong
Bekijk recept
Sla met asperges,ossetong en ei
0 min
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept