600 gram varkenshaas (2 stuks) 1 1/2 eetlepel kerriepoeder 1 1/2 eetlepel gemberpoeder 3 stevige handperen wat zout 50 gram boterVoorbereiding : Snijd de varkenshaas, indien mogelijk, in 4 gelijke porties. Meng de kerriepoeder en de gemberpoeder in een diep bord en rol hier de 4 porties varkenshaas doorheen. Schil vervolgens de peren. Verdeel deze in partjes en snijd deze partjes in dunne schijfjes. Bestrooi de schijfjes met wat zout.Voorbereiding : Verhit de boter en bak hierin de 4 varkenshaasjes rondom goudbruin. Laat het vlees pakweg 12 minuten garen op een laag vuurtje. Schep de varkenshaasjes nu uit de pan en houd ze even warm. Schep hierna de schijfjes peer in het braadvet en bak ze 1½ minuut per kant. Serveer het vlees, met de perenschijfjes erop, op warme borden of in een warme schaal. Lekker met gebakken krieltjes en broccoli.