Varkenshaas met peren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

600 gram varkenshaas (2 stuks) 1 1/2 eetlepel kerriepoeder 1 1/2 eetlepel gemberpoeder 3 stevige handperen wat zout 50 gram boter
Voorbereiding
: Snijd de varkenshaas, indien mogelijk, in 4 gelijke porties. Meng de kerriepoeder en de gemberpoeder in een diep bord en rol hier de 4 porties varkenshaas doorheen. Schil vervolgens de peren. Verdeel deze in partjes en snijd deze partjes in dunne schijfjes. Bestrooi de schijfjes met wat zout.
Voorbereiding
: Verhit de boter en bak hierin de 4 varkenshaasjes rondom goudbruin. Laat het vlees pakweg 12 minuten garen op een laag vuurtje. Schep de varkenshaasjes nu uit de pan en houd ze even warm. Schep hierna de schijfjes peer in het braadvet en bak ze 1½ minuut per kant. Serveer het vlees, met de perenschijfjes erop, op warme borden of in een warme schaal. Lekker met gebakken krieltjes en broccoli.

Varkenshaas met peren is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept