2 kalfsoesters 1 losgeklopt ei 2 plakjes geitenkaas 2 plakjes rauwe ham zout peper 1 el fijngesneden sjalot 2 el fijngesneden peterselie 1/2 tl paprikapoeder olie 2 kalfsoesters insnijden (niet helemaal doorsnijden) en openleggen. Binnenkant van vlees met beetje losgeklopt ei bestrijken. Passend plakje geitenkaas en plakje rauwe ham in opening leggen, vlees dichtklappen en met cocktailprikker vastzetten. Grill voorverwarmen op hoogste stand*. Cordon bleu’s met zout en peper bestrooien. Zijkanten van cordon bleu’s door losgeklopt ei rollen, dan door mengsel van 1 el fijngesneden sjalot, 2 el fijngesneden peterselie en ½ tl paprikapoeder rollen. Grillrooster licht met olie bestrijken en cordon bleu’s erop leggen. Op 2e richel van boven onder hete grill aan beide kanten in ± 20 min. bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Lekker met lepeltje cranberrycompote, gepofte of gekookte aardappel en 400 g beetgaar gekookte spruitjes waar u de laatste min. nog 100 g taugé en 2 el kokosmelk aan toevoegt. * U kunt ook een tafelgrill die dubbel geklapt kan worden) gebruiken. Platen met olie inkwasten en cordon bleu’s hiertussen in ± 16 min. gaar roosteren.