Hachee uit de camargue

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gram in reepjes gesneden gerookt mager s; pek 600 gram gepelde kleine verse uitjes of sjal; otjes 4 eetlepels olijfolie 750 gram in stukken gesneden runderstaartstu; k zout peper 2 kruidnagels en 1 takje tijm 2 stengels bleekselderij, in plakjes 1 blaadje laurier 1 stukje gedroogde of verse sinaasappelschil 125 gram olijven (groen en zwart) 750 gram krielaardappelen
Voorbereiding
: Bak het spek en de uitjes in ongeveer 10 minuten krokant en lichtbruin in de hete olijfolie. Voeg het rundvlees toe en bak dit rondom bruin. Bestrooi het hierna met wat zout en peper en voeg vervolgens de kruidnagels, de tijm, de bleekselderij, de laurier en de sinaasappelschil toe en schenk er zo’n 4 dl water op. Laat het gerecht ruim 1,5 uur stoven. Voeg dan olijven en aardappel toe en laat het gerecht nog eens ruim 1 uur stoven tot het vlees gaar is en een groot deel van het vocht is ingekookt.

Hachee uit de camargue is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Bord met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongfilets in pasteitjes uit de Camargue
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrollade uit de Camargue
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van wilde rijst en granaatappel
10 min
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept