500 gr rundergehakt 1 ei 2 eetlepels fijngesneden verse peterselie 2 eetlepels fijngesneden verse koriander 1 theel zout peper uit de molen paneermeel bloem bak-roomboter 9 mini naan-broodjes, bij voorkeur met kno; flook en koriander 1 eetlepel biogarde yoghurt 1 eetlepel zoete chili saus paar blaadjes ijsbergsla, in dunne; repen gesneden 1/2 rode paprika, in dunne repen gesneden Meng het gehakt, het ei, de kruiden, zout en peper en wat paneermeel (paar eetlepels) door elkaar. Draai hier balletjes van ten grootte van een walnoot. Rol ze door de bloem. Bak ze in de roomboter tot ze mooi bruin en gaar zijn (ongeveer 15-20 minuten). Meng de yoghurt en de chilisaus en rooster de naan-broodjes in een broodrooster. Vul aan tafel de naanbroodjes (opensnijden en een zijkantje vast laten zitten) met 2 gehaktballetjes (kan je eventueel doormidden snijden), wat ijsbergsla en wat reepjes paprika. Smeer aan de binnenkant van een van de helften van het broodje wat yoghurt-chilisaus. Lekker met wat extra ijsbergsla en rösti-rondjes.
Kruiden gehaktballetjes met naan-brood is een recept van De Virtuele Keuken