- Snijd de biefstuk in zeer smalle reepjes. Marineer de biefstuk ca. 15 minuten in 6 eetlepels woksaus Curry Kokos.
- Marineer de garnalen ca. 15 minuten in 6 eetlepels woksaus Chili Gember.
- Breng ondertussen in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of een scheutje sojasaus) aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 10 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan.
- Was en halveer ondertussen de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in schuine stukjes.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Zet de (gesneden) groenten, de gemarineerde kipreepjes, biefstukreepjes en garnalen, de gekookte witte rijst, de tuinkruiden en de rest van de woksauzen in schaaltjes op tafel.
- Verhit aan tafel een scheutje olie in de miniwokjes. Roerbak wat gemarineerde kipreepjes met wat taugé en voeg woksaus Zoete Soja naar smaak toe. Bestrooi met wat bieslook.
- Verhit aan tafel een scheutje olie in de miniwokjes. Roerbak wat gemarineerde biefstukreepjes met wat paprikastukjes en voeg woksaus Curry Kokos naar smaak toe. Bestooi met wat koriander.
- Verhit aan tafel een scheutje olie in de miniwokjes. Roerbak wat garnalen met wat partjes champignon en voeg woksaus Chili Gember naar smaak toe. Bestrooi met wat bladselderij. Op tafel: Zet Conimex Ketjap, Kroepoek, Gebakken Uitjes, Atjar en Seroendeng op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen Lekker anders kan ook: Vervang de gekookte witte rijst door nasi of bahmi goreng. Geef er een frisse groene salade bij. Bevat per portie: kilocalorieën 662/ eiwit 40 g / vet 21 g / koolhydraten 79 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"8 "}