1 ui 4 biefstukjes a 100 g 1 peper 30 gm boter 1 zout 200 deciliter boerenjongens 1/2 runderbouillontablet 1/2 eetlepel(s) fijngehakte rozemarijn 1 aardappelmeel Pel en snippper de ui. Wrijf de biefstukjes in met peper. Verhit de boter en bak de biefstukjes om en om in ca. 5 minuten bruin en ros#. Neem de biefstukjes uit de pan, bestrooi ze met zout naar smaak en houd ze warm. Fruit de ui in ca. 5 minuten goudgeel. Voeg de boerenjongens, 1/2 dl heet water en het bouillontablet toe en laat de saus op een hoog vuur 5 minuten koken. Bind de saus met aardappelmeel. Schep de helft van de rozemarijn door de saus en serveer bij de biefstukjes. Garneer met de rest van de rozemarijn. Lekker met gekookte aardappeltjes en worteltjes met peultjes. Wijnadvies: Beaujolais 240 kcal 1000 kJoule Eiwit: 25 Gram Vet : 8 Gram Koolhydraten: 73 Gram :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2