40 g spiraal macaroni (4 el) 25 g ontbijtspek 1 kleine ui 1/2 bakje champignons 1/2 el citroensap 1 kleine tomaat 25 g margarine zout peper 2 eieren 1 el melk 1 tl basilicum 2 el geraspte belegen kaas In pan macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Ontbijtspek in stukjes snijden of knippen. Ui pellen en fijnsnipperen. Met keukenpapier champignons schoonvegen. In plakjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Tomaat wassen. Halveren en pitjes verwijderen. Tomaat in stukjes snijden. In pan 1 el margarine verhitten. Ontbijtspek en ui ± 3 min. zachtjes bakken. Champignons en tomaat toevoegen. ± 3 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in kom eieren loskloppen met melk. Toevoegen: macaroni, basilicum, zout en peper. Door elkaar mengen. In koekenpan rest van margarine verhitten. Macaronimengsel erin schenken en laten uitvloeien. Zachtjes bakken tot bovenkant bijna droog is. Keren en andere kant lichtbruin bakken. Champignonmengsel op omelet scheppen. Omelet dubbelklappen. Kaas erover strooien. Deksel op pan doen. Kaas in ± 1 min. laten smelten. Aan tafel halveren. Lekker met aardappelpuree en spinaziesalade met radijs. voedingswaarde : 390 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 15 / 10 minuten