4 biefstukjes van ca. 100 gr 1,5 dl magere bouillon 2 eetl sojasaus msp knoflookpoeder 1 theel gemberpoeder msp tijm 1 avocado 1/2 citroen Marineer de biefstuk enkele uren van tevoren. Gemarineerde biefstuk kunt u ook uitstekend onder de grill klaarmaken. 1. Leg de biefstuk in een schaal.
2. Maak een marinade van de bouillon, sojasaus, knoflookpoeder, gemberpoeder en tijm. Giet de marinade over de biefstuk en bewaar die vervolgens enkele uren op een koele plaats.
3. Dep het vlees droog met keukenpapier. Bereid de biefstuk op de barbecue. De tijd is afhankelijk van de felheid van het vuur!
4. Serveer het vlees op een bord waarop u al een paar plakjes (van een geschilde) avocado hebt neergelegd. Besprenkel ze met het sap van een citroen zodat de avocado mooi van kleur blijft. Lekker met gepofte aardappel.
Gemarineerde biefstuk op de barbecue is een recept van De Virtuele Keuken