Italiaanse broccolischotel met champignonsaus

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

800 g broccoli zout 1 bakje champignons 250 g magere gekookte tong (dikke plakken; ) 200 g volkoren macaroni of spaghetti 1 zakje champignonsaus peper zout Broccoli wassen, in stukjes verdelen en 5 minuten in water met wat zout koken. Broccoli in zeef laten uitlekken. Tong in reepjes snijden. Macaroni of spaghetti koken volgens bereidingswijze op pak. Intussen champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Saus maken volgens bereidingswijze op zakje. Zodra saus kookt champignons toevoegen en 4 minuten zachtjes meekoken. Broccoli en tong door saus roeren en in 4 minuten warm laten worden. Op smaak brengen met peper en eventueel wat zout. Saus apart serveren.

Italiaanse broccolischotel met champignonsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept