Lamsbout met kerrie en kokossaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

440 g lamsbout 100 g ui 2 teentjes knoflook 1 appel 20 g rozijnen 200 g gepelde tomaten, uit blik 3 koffielepels kerriepoeder 100 ml kokosmelk peper en zout
Voorbereiding
Snijd de lamsbout in 4 stukken. Pel en hak de ui en de knoflook. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Hak de tomaten in stukjes. Neem een kleefvrije kookpot en bak het vlees gedurende 5 minuten op een zacht vuurtje al roerend goudbruin. Voeg daarna de ui toe en laat nog 5 minuten sudderen. Voeg de tomaten, de appelblokjes, rozijnen, kerrie en kokosmelk toe. Kruid met peper en zout. Dek af en laat gedurende 40 minuten op een zeer zacht vuurtje garen. Dien warm op met Basmati rijst (Hiervoor moet nog een extra POINTS waarde aangerekend worden).

Lamsbout met kerrie en kokossaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept