Rundvleesschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

360 gr in blokjes gesneden gegrilleerd run; dvlees 3,5 dl runderbouillon, gemaakt van 1 bouil; lontablet gemengde kruiden 120 gr gesneden wortelen 100 gr gesneden champignons 120 gr gesneden selderij 120 gr fijngehakte ui 400 gr aardappelen 4 theel bloem 4 theel dieetmargarine 120 gr geraspte kaas 1 eetl gehakte bieslook Verwarm de oven voor op 190 graden C. (gasovenstand 5). Breng het rundvlees met 3 dl bouillon en kruiden aan de kook. Laat 1 uur en 30 minuten sudderen. Voeg wortelen, champignons, selderij en ui toe. Laat nog 30 minuten sudderen tot het vlees en de groenten gaar zijn. Kook de aardappelen gaar. Maak de bloem al roerend aan met de rest van de bouillon; voeg deze bij het vlees en de groenten. Laat onder voortdurend roeren 2 minuten doorkoken. Verdeel het vleesmengsel over vier ovenschaaltjes. Pureer de aardappelen met de dieetmargarine; roer de kaas en de bieslook erdoor. Bedek ieder schaaltje met de aardappelpuree. Zet de schaaltjes 20 minuten in de oven. Laat de puree lichtbruin kleuren.

Rundvleesschotel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische rundvleesschotel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruide rundvleesschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesschotel Met Groenten In Een Wijn/madeira-saus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kipschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aziatische rundvleesschotel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruide rundvleesschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesschotel Met Groenten In Een Wijn/madeira-saus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kipschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept