Biefstuk met danablu en bramensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

200 gm bramen 50 gm danablu (blauwschimmelkaas) 25 gm boter 2 biefstukjes a 100 g 1 eetlepel cognac 50 ml vleesfond 1/2 eetlepel verse tijmblaadjes 1 vers gemalen peper ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk*

28.0;



3.02 Was de bramen voorzichtig en pureer ze in de keukenmachine. Wrijf de bramenpuree boven een kom door een zeef. Snijd de Danablu in 2 dunne plakken. Verhit de boter in een koekepan. Leg de biefstukjes in de pan en bak ze 2 minuten op hoog vuur. Keer de biefstukjes en leg op elk biefstukje een plak Danablu. Bak de onderkant van de biefstukjes in nog 2 - 3 minuten bruin en laat de kaas iets smelten. Leg de biefstukjes op twee warme borden en houd ze onder aluminiumfolie warm. Roer de cognac, de vleesfond en de bramenpuree door het bakvet en roer de aanbaksels los. Kook het geheel even in tot een gebonden saus ontstaat. Schenk de saus naast de biefstukjes. Strooi de tijmblaadjes erin en breng op smaak met peper. Lekker met snijbonen met tomaat en verse gebakken aardappelschijfjes. voedingswaarde : 385 kcal / 1610 kJ per persoon voorbereiding : ca. 5 minuten, bereiding : ca. 10 minuten bron : Menu 1993/16 (25 augustus 1993) :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK*

28.0



3.02 von :Letzte Aender. :

5.0

4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712625,Kalorio

Biefstuk met danablu en bramensaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met bramensaus en knolselderij-tijmpuree
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsflensjes met bramen-portsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Wilde Eendenborst Met Bramensaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept