- Pel en snijd de ui in halve ringen.
- Was en snijd de komkommer in dunne halve plakjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de biefstukreepjes 2 minuten. Roer er de boemboe en 2 dl water door en laat het geheel ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
- Snijd de pistoletjes doormidden. Besmeer beide kanten met wat Sweet Chilisaus.
- Verdeel de beefreepjes, de uienringen en de plakjes komkommer over de onderste helften van de pistoletjes. Strooi de fijngehakte kruiden erover en leg de bovenste helften erop.
- Leg de broodjes op kleine borden. Op tafel: Zet Conimex Gebakken Uitjes en Seroendeng op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Wil je de smaak een extra kick geven, gebruik dan in plaats van water romige kokosmelk en voeg het sap van een halve limoen toe. De komkommer kun je trouwens vervangen door 75 g taugé. Bevat per portie: Energie: kcal 510 / eiwitten 38 g / vet 20 g / koolhydraten 45 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"4 "}