100 gm shii-take 200 gm oesterzwammen 1 ui 50 gm geschaafde amandelen 100 gm boter 1 flesje maggi rundvlees jus 1 pkg maggi room saus 4 biefstukken van ca. 120 gram 1 zout 1 peperVoorbereiding : Borstel de paddestoelen schoon. Verwijder de harde steeltjes van de shii-take en snijd de paddestoelen in repen. Pel en snipper de ui. Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Laat ze op een bord afkoelen. Verhit 25 gram boter in een koekenpan en fruit de ui zachtjes in ca. 3 minuten. Roer de paddestoelen en 1 kneepje Rundvlees Jus erdoor en bak het geheel nog ca. 5 minuten. Maak de saus met 50 gram boter volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer het paddestoelenmengsel erdoor. Houd de saus warm. Verhit de rest van de boter en bak de (drooggedepte) biefstukken bruin in 1 tot 3 minuten per kant (naar keuze rood, ros‚ of doorbakken). Bestrooi ze met zout en peper. Afwerking: Leg de biefstukken op een warme schaal, lepel er wat saus over en garneer met de amandelen. Geef de rest van de saus apart. Lekker met (gevulde) gepofte aardappelen en broccoli. Variatie: Voeg 2-3 eetlepels cognac of 2 eetlepels mosterd toe aan de saus. Recipe by Feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2