Aardappel-uiensoep

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uien in stukjes en fruit ze in de pan. Snijd de aardappels in fijne plakjes en voeg ze toe aan de uien. Voeg water toe totdat de aardappelen onder water staan. Voeg de bouillonblokjes toe. Kook de bouillon gedurende 20 minuten. Breng de soep op smaak met peper en zout en evt. een snufje nootmuskaat. Voeg de Boursin toe en roer de soep goed door.

Aardappel-uiensoep is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept