Alu en Ei Tarkari (aardappel en ei in masala)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eieren hard koken; olie verhitten. Aardappel schillen, in lengte snijden, in de olie half gaar bakken en daarna afscheppen; knoflook, ui en peper in dezelfde olie fruiten, daarna de Kip in Masala (marinade), komijn, kouseband, tomaat, tomatenpuree, de hard gekookte eieren, selderij en de gebakken aardappel hieraan toevoegen, het geheel omscheppen en vervolgens het water toevoegen. Het geheel 10-15 minuten zachtjes laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.

Alu en Ei Tarkari (aardappel en ei in masala) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Alu Gosh Soerwa Me (gekookte aardappel in vlees met jus)
0 min
Bekijk recept
Alu Tarkari Surinaams
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spare Ribs
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Ijstaart Met Mokkaschuim En Caramel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept