Andijviestampot met blauwaderkaas

5
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in stukken van gelijke grootte. Kook de aardappelen gaar in weinig water met een beetje zout. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Maak een smeuïge puree van de aardappelen met de melk en de boter. Breng de puree op smaak met zout en peper. Maak de andijvie schoon, snijdt deze in dunne reepjes, was de groente minstens 2 keer, en laat ze goed uitlekken. Brokkel de kaas in stukjes. Roer de andijvie met de kaas en de noten door de hete aardappelpuree en laat het geheel nog even goed doorwarmen worden.

Andijviestampot met blauwaderkaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Andijviestampot met roomkaas
0 min
Bekijk recept
Andijviestampot Met Mon Chou
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestampot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Andijviestampot Met Gehakt.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept