Andijviestampot met gebakken kaasplak

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappels en snijd ondertussen de andijvie in smalle reepjes. Stamp de aardappels met melk, peper, zout en een klein beetje mayonaise. Maak van melk en bloem een papje. Haal de kaasplakken door het papje en vervolgens door de paneermeel zodat je een korstje krijgt. Bak de kaasplakken. Wel bijblijven!! Zodra de kaas gaat "lopen" is de plak klaar. Gelijk serveren!!

Andijviestampot met gebakken kaasplak is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gemengde salade met krokante kaaschips
30 min
Bekijk recept
Kaasplak met knapperige griesmeelkorst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krieltjessalade met gebakken mosterdkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sieradensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijviestampot met roomkaas
0 min
Bekijk recept
Andijviestampot Met Mon Chou
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestampot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Andijviestampot Met Gehakt.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept