Zoek
Andijviestamppot 1
4
0 min
De Chef
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg aardappelen
350 gr magere ham in blokjes
20 gr boter
600 gr fijngesneden rauwe andijvie
2 dl magere melk
zout, peper
Bereiding
Kook de aardappelen in weinig water met zout gaar. Bak de hamblokjes in de boter in enkele minuten krokant. Giet de aardappelen af en maak er met de melk puree van. Meng de andijvie en de hamblokjes erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Andijviestamppot 1 is een recept van
De Chef
Dit vind je misschien ook lekker
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept