Andijviestamppot 2

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in ± 25 minuten gaar. Bestrooi intussen het vlees met zout en peper. Verhit de olie in een anti-aanbakpan en bak het vlees in ± 5 minuten rondom bruin. Roer er de knoflook, de tomatenpuree en 2 dl water door en laat het vlees, met het deksel schuin op de pan, ± 20 minuten stoven. Stamp de aardappelen met wat kookvocht fijn en roer er de rauwe andijvie, de zure room en wat peper en zout door. Serveer de stamppot met het vlees en de saus.

Andijviestamppot 2 is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept