Andijviestamppot 3

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, was ze, snijd ze in kleine stukjes en kook ze in weinig water met zout in ± 20 minuten gaar. Verhit intussen de helft van de boter in een koekenpan en bak de shoarmareepjes ± 4 minuten. Hak de cashewnoten grof. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af, pureer ze en voeg de melk en de rest van de boter toe. Schep de andijvie, de shoarmareepjes, de cashewnoten en de djintan door de aardappelpuree. Lekker met atjar tjampoer.

Andijviestamppot 3 is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept