Andijviestamppot met bacon en tomaat

2
0 min
-
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil en was de aardappelen en zet ze tot het gebruik onder water. Maak de andijvie schoon en snijd hem in smalle reepjes. Pel en snipper de ui. Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Snijd de bacon in grove stukken. Kook de aardappelen in weinig water met zout in ± 20 minuten gaar. Verhit de boter in een koekepan.= en bak de ui en de bacon in ± 5 minuten knapperig. Schep de tomaat erdoor en bak nog ± 3 minuten. Maal er peper boven. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer de melk en de roomkaas erdoor. Schep de andijvie door de puree en verwarm de stamppot nog even. Verdeel hem over 2 borden en schep het tomaat-baconmengsel erop. Lekker met schnitzelrolletjes met kaas.

Andijviestamppot met bacon en tomaat is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept