Andijviestamppot met casselerrib-rolletjes

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, was ze, snijd ze in vieren en kook ze in ± 20 minuten gaar. Laat intussen de ananas uitlekken, vang het sap op en halveer de schijven. Besmeer de plakken casselerrib aan één kant met 2 eetlepels mosterd. Rol in elke plak 1/2 schijf ananas en steek ze met een cocktailprikker vast. Verhit 50 gr boter in een koekenpan en bak de rolletjes om en om. Verdun het bakvet met het ananassap, de rest van de mosterd tot een jus. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en klop ze met de melk en de rest van de boter tot een luchtige puree. Voeg de andijvie in gedeelten toe en breng op smaak met zout en peper. Serveer de stamppot met de casselerribrolletjes en de ananasjus.

Andijviestamppot met casselerrib-rolletjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept